Om

UMGAS produktion är ett litet förlag som har utgivit När du kom hem, fylla i-boken för alla adoptivfamiljer. Vi som driver UMGAS är:

Ulrika Adling Samuelson – översättare och språkgranskare av barn- och ungdomslitteratur sedan 2002.
Madeleine Gerbjörn – översättare av framför allt skönlitteratur för ungdomar sedan 2005.

Organisationsnr: 969763-6026
Godkänd för F-skatt

 

Om boken

När du kom hem är skriven av oss som driver UMGAS produktion, Ulrika Adling Samuelson och Madeleine Gerbjörn. Idén till boken fick vi när Ulrikas syster adopterade en liten flicka och vi upptäckte att det inte fanns någon ”babybok” för adoptivfamiljer på marknaden. Vi började arbeta fram ett textmanus, och sökte länge efter någon som kunde förmedla den rätta känslan i formspråket. När vi träffade illustratören Jonna Bergelin fanns det äntligen möjlighet att färdigställa boken.

Fakta om När du kom hem
64 sidor, varav 63 är illustrerade
Linnetrådbundet hårdband
170 g papper
245 x 245 mm
ISBN 978-91-980809-0-2
Tryckt hos Bulls Graphics
Pris: 298 kr inkl. moms, frakt tillkommer

 

Om illustratören

Vår skickliga illustratör, Jonna Bergelin, är utbildad på Konstfack i Stockholm och konstskolan Ecole des Beaux-Arts de Rennes i Frankrike. Hon arbetar som kostymtecknare och illustratör.

www.jonnabergelin.com

 

Användning av personuppgifter

UMGAS produktion samlar endast in personuppgifter från dig som du självmant skickar till oss. Genom att skicka dina personuppgifter till oss bekräftar du att du är den rättmätiga innehavaren av personuppgifterna och att de är korrekta.
De personuppgifter UMGAS produktion samlar in är för- och efternamn, mejladress, adress och telefonnummer.
UMGAS produktion använder endast personuppgifter för att hantera din order och efterföljande faktura dvs vår legala grund är vårt fullföljande av den order du lagt hos oss.
UMGAS produktion använder inte dina personuppgifter till direkt marknadsföring ej heller delar UMGAS produktion personuppgifter med tredje part.
UMGASproduktion sparar dina personuppgifter endast i den omfattning som krävs utifrån tvingande lag.
UMGASproduktion skickar inte dina personuppgifter till länder utanför EU.
Dina rättigheter:

Åtkomst: du har alltid rätt att begära ett utdrag av dina personuppgifter som UMGAS produktion har. UMGAS produktion kommer när du så begär skicka det utdraget till dig.
Korrigering: du har rätten att be UMGAS produktion korrigera dina personuppgifter.
Rätten att bli glömd. Du har rätten att be UMGAS produktion att radera dina personuppgifter. Dock behöver detta inte innebära att UMGAS produktion omgående raderar dina personuppgifter.
Du kan invända mot UMGAS produktions behandling av dina personuppgifter.
Du har rätten till dataportabilitet dvs att du har rätten att få dina personuppgifter i ett vanligt förekommande dataformat.

Skulle du ha några frågor eller invändningar mot UMGAS produktions användning av dina personuppgifter vänligen kontakta oss på post@umgasproduktion.se. Du kan även kontakta Datainspektionen för de fall du har invändningar mot UMGAS produktions användning av dina personuppgifter.

Top